Meny

Yuasa delar ut gratis USB Smartknapp


Vill du snabbt och enkelt hitta rätt batteri till just ditt fordon?

Yuasa delar nu ut gratis Smartknappar till kunder som vill kunna söka upp rätt batteri till ett specifikt fordon. Smartknappen ansluts till datorn med USB och med ett tryck på den öppnas Yuasas batterisök-verktyg i din webbläsare.

Yuasas sökverktyg är det mest kraftfulla på marknaden och söker alltid fram rätt batteri till din bil, motorcykel, lastbil, husvagn/husbil, fritidsbåt, snöskoter och ATV. Databasen bakom verktyget är alltid uppdaterad och innehåller även de allra senaste fordonsmodellerna, så oavsett om det gäller en ny eller gammal modell så kan du alltid söka fram rätt batteri.

Det går även att ladda ner monteringsinstruktioner som även visar den beräknade tidsåtgången för att montera batteriet. På så vis kan du planera arbetet i tid och prissätta arbetet till kunden i redan förväg. Monteringsinstruktioner finns till de flesta bilbatterierna.

För att erhålla din Yuasa Smartknapp – ansök på fit.yuasa.com/smartknapp


Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri