Meny

GS Yuasa inleder strategiskt samarbete med bildelskedjan AD Butik & Bilverkstad


GS Yuasa har inlett ett långsiktigt och strategiskt samarbete med AD Butik & Bilverkstad, som framöver enbart kommer använda batterier med GS Yuasas globalt erkända varumärke YUASA.

AD Butik & Bilverkstad är en rikstäckande reservdelskedja och har ett stort sortiment med tillbehör samt reservdelar för bilen, och de erbjuder alltid professionell hjälp från välutbildad personal. AD Butik & Bilverkstad är synonymt med hög kvalitet och god service, och har 70 butiker och ca. 250 verkstäder runt om i landet. Denna breda plattform gör att kunden nu får mycket lättare tillgång till Yuasas produkter. Att samarbeta med ledande varumärke är en viktig aspekt för AD Butik & Bilverkstad och därför är GS Yuasa rätt företag att inleda detta samarbete med.

Vi är mycket glada över samarbetet med AD Butik & Bilverkstad som med Yuasa som batterimärke kommer ha tillgång till det bredaste sortimentet i branschen, den senaste teknologin och produkter med högsta OE-kvalitet säger Sedat Kantur, Försäljnings- och marknadschef på GS Yuasa Battery Nordic

Samarbetet kommer därför att leda till att AD Bildelars Butik & Bilverkstads batteriförsäljning kommer att öka då Yuasa är originalbatteri i ett stort antal fordon, både på personbils-, lastvagns- och MC-sidan. AD Butik & Bilverkstads personal är fantastiskt duktiga och har stor erfarenhet av att jobba med och utveckla försäljningen av olika ledande reservdelsmärken. Vi har även samma värderingar och långsiktiga arbetssätt, och jag ser därför ett mycket stort värde i att sammankopplas med AD Butik & Bilverkstad. För GS Yuasas del innebär det att vårt varumärke YUASA kommer att stärkas betydligt på den svenska marknaden och våra produkter kommer bli mer lättillgängliga, berättar Sedat.

 För oss är det viktigt att jobba med etablerade och kvalitetsmässiga varumärken, här passar Yuasa in fint. Tillgänglighet samt bredd på sortimentet är en annan viktig pusselbit när vi plockar in nya leverantörer centralt. Att GS Yuasa ligger långt fram i utveckling och framtagning av batteri och sitter original i ett stort antal fordon är såklart också viktigt, berättar Fredrik Bjerngren, Försäljnings- & marknadschef för AD Sverige.

GS Yuasa är världens ledande batteritillverkare och det ledande batterimärket för bil-, motorcykel-, och industribatterier. Med ett brett sortiment av produkter för en rad olika applikationer, är YUASA varumärket det främsta valet i Europa och har högt förtroende av både konsumenter och proffs.

 

För mer information om GS Yuasa, vänligen besök www.gs-yuasa.com.

För mer information om AD Butik & Bilverkstad, vänligen besök www.adbildelar.se


Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri