Meny

Nytt utökat GS Yuasa bilbatteriutbud presenteras


GS Yuasa, marknadsledande inom bilbatterier, har skapat ett nytt utseende till HJ-auxiliary-batterier och utökat sortimentet genom att addera fyra nya populära typer. Den nya HJ-serien kommer att användas i ett stort utbud av populära Lexus och Toyota 12V auxiliary- och backupapplikationer.

Den globala batteritillverkaren har förnyat deras populära serie genom att introducera våra fyra nya GS Yuasas auxiliary-batterier. Batterierna HJ-S55D23L, HJ-S55D23R, HJ-S65D26L och HJ-S75D31L har införts för att kunna användas på moderna fordon som har fler behov. Tusentals bilar i Storbritanniens fordonspaket, främst Lexus och Toyota hybrider, behöver dessa batterier som extra stöd för de elektriska belastningarna i kombination med HEV-batteriet.

GS Yuasas HJ-Auxiliary sortiment innehåller nu totalt nio applikationer. De förnyade batterierna har en ny japansk AGM (Absored Glass Mat) lock och en ny etikettdesign. Det expanderade sortimentet med fyra nya batterier är tillgängliga att köpa nu.

Jon Pritchard, General Manager – Försäljning och Marknad på GS Yuasa Battery Sales UK Ltd, sade: ”Vi är mycket glada över att ha utökat vår HJ Auxiliary sortiment genom att lägga till fyra nya auxiliary-batterier. De nya batterityperna kommer att ge en lösning för tusentals fordon som behöver ett auxiliary-batteri för att stödja deras start och stopp samt nästa generations system. Vi har tillverkat dessa batterier enligt Original Equipment Specifications och med stor efterfrågan på marknaden är vi glada över att kunna erbjuda dem till kunderna.

”Vår ständiga utveckling har hjälpt biltillverkarna att utveckla renare, effektivare fordon och det är spännande att lägga till vår globala expertis i branschen.”

De nya HJ-batterierna är utvecklade av originalutrustning (OEM) för kvalité, prestanda och specifikation. Batterierna är anpassade för kr

aven hos fordon med förbättrad auxiliary-batterisystem. Ett viktigt inslag i dessa nya typer är den inbyggda temperatursensorn i varje batterilock. Det är något som efterfrågas av moderna Lexus fordon och har implementerats för att förbättra batteriets laddningshantering och förlänga livslängden.

GS Yuasa är världsledande batteritillverkare för fordon- och industribatterier och globalt ledande för kvalité och innovation. För att läsa mer om GS Yuasa, besök: www.yuasa.com


Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri