Meny

GS Yuasa presenterar det uppgraderade Yu-Fit konfigurationsverktyget med ett helt nytt utseende


Batterikonfigurationer blir allt vanligare i verkstäder och nu har GS Yuasa uppgraderat sitt populära konfigurationsverktyg Yu-Fit med en ny modern design.

Uppgraderingen ger en snygg design med batteritillverkarens basfärger, svart och orange. Uppgraderingen överensstämmer med märkets senaste generation av verkstadsprodukter och tillbehör, inklusive GYT250 batteri- och elsystemtestaren. GS Yuasa Yu-Fit ersätter de föregående modellerna med varumärkena GS och Yuasa, men bibehåller sin höga funktionalitet och överlägsna användarvänlighet.

Tidigare var det sällsynt att ha ett batterihanteringssytem (BMS) i bilen men en undersökning utförd av batteritillverkaren visade att verkstäder har märkt ett ökat antal fordon som utrustade med ett BMS. Dessa system är inte längre exklusiva för premiumbilar, det övervakar fordonets batteri under hela dess livslängd för att bibehålla optimala laddningseffektivitet och drift av Start-Stop-systemet.

När batteriet har monterats är det viktigt att omprogrammera BMS via diagnosuttaget (OBD) i bilen. Om det inte omprogrammeras korrekt kan flera problem orsakas, exempelvis allmänna systemfel, felmeddelanden i bilen och att Start-Stop-funktionen slutar fungera.

Yu-Fit är redan etablerat på verkstäder över hela Europa och har visat sig vara otroligt populär hos verkstadstekniker på grund av sin kompakta form, robusta design och för att vara mycket prisvärd. GS Yuasa Yu-Fit är utformad med en optimal användarupplevelse i åtanke, lättanvända knappar och en tydlig OLED-skärm, vilket gör den till ett av det mest användarvänliga verktyget för batterivalidering på marknaden.

Sedat Kantur, försäljnings- och marknadschef för GS Yuasa Battery Nordic sade: ”Batteribyte är inte längre en femminuters-uppgift. Faktum är att batterikonfigurering numera har blivit en självklarhet för många verkstäder. För att säkerställa att det är både en snabb och enkel uppgift har GS Yuasa Yu-Fit utformats specifikt för att vara ett av de mest användarvänliga verktygen. Så snabbt att på mindre än 60 sekunder kan batteriet valideras!

”När vi ville uppgradera Yu-Fit var vi noggranna med att bibehålla den robusta designen och enkla användningen. Yu-Fit erbjuder fantastiskt värde för pengarna och anses allmänt vara ett av de enklaste verktygen att använda på marknaden.”

GS Yuasa Yu-Fit levereras med en skyddsväska, 12 månaders garanti och 12 månaders batterivalideringsabonnemang. De är finns tillgängliga och kan beställas från alla GS- och Yuasa-distributörer redan idag.

För mer information, besök www.yuasasverige.se


Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri