Meny

Glöm resten Applicera originalet & det bästa

Varför välja Yuasas motorcykelbatterier?

Yuasas motorcykelbatterier är tillverkade för att överleva och överträffa konkurrensen. Mitt bland andra nya varumärken och teknologier har Yuasa alltid hållit fast vid sitt kärnutbud av premium-prestandabatterier för motorcykel- och powersportentusiaster över hela världen. Med oöverträffad prestanda, tillförlitlighet och lång livslängd kan du lita på Yuasa att vara hjärtat i din åktur som enda val för motorcykelbatterier.

Det är inte konstigt att stora motorcykeltillverkare, inklusive Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Suzuki, Triumph, Vespa och Yamaha, för att nämna några, väljer Yuasa som sin ursprungliga utrustningsleverantör. Glöm resten, använd bara originalet och bästa.


Fabriksmonterade som OE & utvecklade med världens ledande motorcykeltillverkare.

Upp till fyra gånger längre livslängd och 30% mer startkraft och byggda med patenterad Sulfat Stopp-teknik för oslagbar tillförlitlighet.

YTX®, GYZ® & YTZ®-modeller designade och tillverkade med japansk precision för oöverträffad prestanda.

Alltid kopierad, aldrig motsvarande

Det sägs ofta att imitation är den största formen av smicker. GS Yuasas varumärken YTX®, YTZ® och GYZ® är inte bara artikelnummer; De är över 40 års utveckling av motorcykelbatterier som andra försöker efterlikna. Den sanna essensen av dessa referensnummer kan dock endast hittas i äkta Yuasa-produkter, vilket säkerställer att du får den premiumprestanda och tillförlitlighet som din motorcykel förtjänar.

Medan andra kan imitera fortsätter Yuasa att innovera. Vi sätter inte bara standarden; vi höjer den.

Yuasas motorcykel- och powersportbatterier finns tillgängliga över hela Norden och Baltikum. För att hitta din närmaste återförsäljare, använd vår återförsäljarlista.

För att hitta rätt batteri till din cykel, inklusive uppgraderingsalternativ, använd vårt enkla batterisökningsverktyg.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få chansen att vinna priset nedan!

Allmäna villkor
Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri