Meny

Vinn ett verkstadskit Uppgradera till Yuasa

Scrolla ner för att veta mer

Anpassa din verkstad för fler fordon, öka kundnöjdheten och stärk din batteriverksamhet.

GS Yuasa är den ledande globala tillverkaren av industri- och fordonbatterier. Som ett pålitligt japanskt företag i 125 år har vi förtjänat respekt och partnerskap från över 80 av världens främsta fordonstillverkare. Faktum är att våra batterier täcker 99,9% av tillverkade fordon.

Vårt engagemang för kvalitet, pålitlighet och prestanda har gjort oss till det självklara valet för miljontals distributörer och batterianvändare världen över.

GS Yuasa Nordic och Baltic har försäljning, kundtjänst och distributionsverksamhet i Jönköping, Sverige. Våra produkter finns tillgängliga hos distributörer över hela regionen.

 

 

Montera batterier i fler fordon. Vårt sortiment täcker 10 miljoner fler fordon än någon annan tillverkare.

GS Yuasa är ett ledande globalt varumärke, känt och valt av miljontals distributörer och användare dagligen.

Du kan lita på oss för att leverera högsta kvalitet, precis som över 80 främsta fordonstillverkare som väljer oss som sina originalleverantörer.

 

Uppgradera till Yuasa idag och stärk din batteriverksamhet

Fitting system

Hitta rätt batteri

Hitta och montera batterier snabbt. Vår branschledande batterisökning erbjuder monteringsinformation, inklusive uppskattade tider och detaljerade instruktioner.

www.fit.yuasa.com

GS Yuasa Academy

GS Yuasa Academy

Fullständig certifierad utbildning och certifiering för användare av GS- och Yuasa-batterier, såsom verkstadstekniker och distributörer.

www.academy.gs-yuasa.eu

POS material

POS material

Öka potentialen i din verkstad med våra POS visuella butikslösningsprodukter. Höj din kundupplevelse och öka försäljningen som aldrig förr.

Workshop tools

Till din verkstad

Yuasa erbjuder verkstäder ett brett utbud av tillbehör som är utformade för att vara snabba och enkla att använda. De gör det möjligt för verkstadstekniker att effektivisera och spara värdefull tid och pengar.

 

Var med och tävla nedan för chansen att vinna en Yuasa verkstadskit!

 

 

Allmäna villkor
Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri