Meny

Yuasa lanserar nya fritids- och marinbatterier i YBX Active-serien


Vi har lanserat nya batterier till vårt YBX Active sortiment

 

Yuasa har nu lanserat flera spännande batterier till vårt mycket populära grupp med YBX Active Leisure & Marine batterier. Alla batterierna är tillgängliga via Yuasas distributörer och återförsäljare från och med idag.

 

YBX Active Marine Dual EFB-serie

För de högt ställda kraven inom marina applikationer.

Dessa Dual Enhanced Flooded Battery (EFB) modellerna är precist konstruerade  för ge både startkraft till motorn och som strömkälla till båtens elektriska utrustningar.  De levererar högre uthållighet, fler laddningscykler och snabbare återuppladdning än konventionella båtbatterier.

Som med de andra batterier i YBX Active Marine-serien är de designade för att stå emot stötar och vibrationer från både vågor och vägtransporter, samtidigt som de levererar pålitlig startkraft och har avancerade design- och säkerhetfunktioner.

Upptäck vårt YBX Active Marine Dual EFB range

Active Leisure & Marine L31-EFB

För husbilar och husvagnar.

Batterierna är ideala för husvagnar och husbilar som har krävande utrustning ombord. De är klass B NCC-verifierat och levererar upp till 225 laddningscykler. Det är konstruerat med den senaste teknologin för att leverera optimalt med kraft och rekommenderas av bl.a. Swift, som är en av Yuasas OEM-kunder i branschen.

Upptäck vår YBX Active Leisure & Marine L31-EFB

Active Leisure & Marine Dual Purpose

För motorbåtar, segelbåtar, turistbåtar, hästtransporter och liknande fordon.

YBX Active Leisure & Marine-serien har introducerats för användningsområden där det krävs både hög startkraft och en stor energiåtgång, t.ex. motorbåtar, segelbåtar, turistbåtar, hästtransporter, osv.

De tre batterierna kommer i stora (DIN-klassificerade) storleksformat, och levererar höga effektuttag, XVR extrem vibrationstålighet, och en överlägsen uthållighetsförmåga.

Upptäck vårt Leisure & Marine Dual Purpose sortiment

Ladda ner YBX Active-broschyrerna nu

Download the Yuasa Active Leisure and Marine, and Specialist and Garden brochure.


Hitta
distributör
Hitta rätt
batteri